over mij

trombach

only the best is good enough
Met dit motto verkoop ik sinds 2009 trompetten, piccolo’s, bugels, cornetten en trombones via mijn zaak TROMBA’ch. Omdat ik weet hoe moeilijk het is om een goed instrument te vinden, maak ik het musici, muzikanten en studenten makkelijk door alleen de beste instrumenten te verkopen; die van Vincent Bach.
In muziekzaken is het aanbod van de verschillende merken vaak zo groot, dat degene die een instrument zoekt, de bomen door het bos niet meer ziet. De trompetten van Bach zijn nog steeds de beste voor solisten en orkestmusici in zowel bigbands als symfonische orkesten. Deze instrumenten onderscheiden zich in klank; zij hebben ziel en zijn rijk aan boventonen, wat de specifieke klank aan het instrument geeft. De vele kleuren van de sound van een Vincent Bach-trompet zijn als een regenboog.

Alle instrumenten – bes, c, piccolo, bugel en cornet – test en selecteer ik zelf zorgvuldig bij de groothandel. Degene die bij mij een trompet koopt, weet zeker dat hij geen miskoop doet.

Maak een afspraak om een trompet te testen onder het genot van een kopje koffie of iets anders …
Desgewenst demonstreer ik trompetten bij fanfare of harmonie en geef ik advies over het instrument dat het beste bij de persoon past.
Online bestellen is uiteraard ook mogelijk. Eveneens is er keuze uit trombones, gigbags en accessoires voor alle blaasinstrumenten en koffers voor strijkinstrumenten.